Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان از اجرای عملیات تصویری برای رفع مشکلات جاده‌ای در محور‌های فرعی استان خبر داد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان محمد رودباری گفت: در تفاهم‌نامه‌ای با آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، عملیات شناسایی وضعیت خرابی راه‌های فرعی استان همدان با دستگاه RSP (دستگاه پروفیل سنج سطح راه) آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با استفاده از این دستگاه، ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای، ناهمواری روسازی را در مسیر چرخ‌های وسیله نقلیه ارزیابی و تعیین میکنند.
همچنین این دستگاه قادر است خصوصیات هندسی مسیر، شامل شیب طولی و عرضی و شعاع قوس را در خط عبور تعیین کند.
بافت درشت سطح روسازی و شیارافتادگی دیگر پارامتر‌هایی است که با این دستگاه اندازه‌گیری می‌شود، همچنین با استفاده از دوربینی که جلوی این دستگاه نصب شده است، می‌توان از هر ۱۰ متر روسازی راه و محیط پیرامون تصویربرداری کرد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان، با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح، مدیریت بهتر راه‌هاست، افزود: این عملیات شامل شناسایی ناهمواری‌ها و ارزیابی سازه‌ای روسازی راه‌های استان، در قالب طرح تهیه سند جامع وضعیت راه‌ها به طول ۸۳۵ کیلومتر است.
رودباری ادامه داد: در این عملیات به کمک تجهیزات پیشرفته وضعیت کیفیت رویه‌های راه از نظر ناهمواری‌ها و انواع خرابی‌های آسفالت شامل وضعیت ترک‌ها، نشست‌ها و انواع خرابی‌های موجود در روسازی رصد می‌شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان گفت: پارسال نیز با این دستگاه عملیات تصویری ۷۰۰ کیلومتر از بزرگراه‌های استان همدان رصد و شناسایی شده بود.
ناهمواری روسازی، موجب ایجاد بار‌های دینامیکی ناشی از حرکت وسایل نقلیه شده و روند خرابی روسازی و استهلاک وسایل نقلیه تسریع می‌شود.
استان همدان بیش از ۵ هزار و ۱۱۱ کیلومتر راه دارد که از این میزان ۳۴۴ کیلومتر راه اصلی و ۷۶۶ کیلومتر راه فرعی است. همچنین در حال حاضر ۸۵ کیلومتر آزاد راه در استان همدان وجود دارد که ۳.۸ درصد از کل آزادراه‌های کشور را شامل می‌شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۲۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب روسازی راه و فرودگاه

تین نیوز

کتاب روسازی راه و فرودگاه نوشته امیر محمد طباطبایی توسط انتشارات دانشگاه تهران در سال 1396 به چاپ رسیده است.

گزیده ای از این کتاب می خوانیم؛ 

راهسازان از زمان های قدیم بر لزوم و اهمیت روسازی راه ها واقف بودند و بر حسب مورد از انواع آن استفاده می کردند.
طرح اجرا و نگهداری روسازی راه ها از مهم ترین و در عین حال از مشکل ترین قسمت راهسازی است و غالب اشکالات بعدی زاییده طرح اجرا و یا نگهداری غیر اصولی از این قسمت پر اهمیت راه است.
اگر روسازی راهی به طور اصولی و صحیح طرح اجرا و نگهداری نشود راه در برابر عوامل جوی و اثر فرساینده آمد و شد خودروها مقاومت نکرده و به سرعت خراب شده و در نتیجه موجب از دست رفتن سرمایه گذاری اولیه می شود علاوه بر این خرابی روسازی باعث افزایش سایر هزینه‌ها از قبیل هزینه مرمت و بهسازی و همچنین افزایش هزینه های غیر مستقیمی که به علت بدی روسازی به استفاده کنندگان از راه تحمیل می‌شود خواهد شد.
راه ها در مناطقی که دارای زمین های سست و آب و هوای مرطوب بود و برای حمل و نقل کالا و مسافران از ارابه استفاده می‌شد بیشتر توسعه یافت از روسازی های قدیمی که هنوز هم آثاری از آنها به جا مانده می توان روسازی خیابان های بابل و روسازی راههای رومیان را نام برد.
هدف از روسازی راه و یا فرودگاه احداث یک سطح صاف و هم همواره در عین حال با ایمنی کافی برای استفاده کنندگان از راه یا فرودگاه است ، باید طوری طرح و ساخته شود که بتواند وزن وسیله نقلیه را تحمل کند و در هر شرایط جوی قابل استفاده باشد زمین در حالت طبیعی معمولا مقاومت کافی برای تحمل بارهای وارده از چرخهای اصل نقلیه سنگین این هواپیماها را نداره و بارگذاری این گونه خاک ها موجب شکست برشی خاک و به وجود آمدن تغییر شکلهای بیش از اندازه در آن می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • عملیات روکش آسفالت محور بیرجند نهبندان به طول ۳۶ کیلومتر
  • ریزش برداری از محورهای ایلام درپی بارش‌های شدید
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • وضعیت جاده‌ها / محور کندوان یکطرفه شد
  • ۲۵ تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور کشف شد
  • کتاب روسازی راه و فرودگاه
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد
  • وضعیت سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران