Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از همدان، محمود الفت دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان امروز 3 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دغدغه اصلی همه خانوارها اشتغال است و استان همدان رتبه اول را در جذب سرمایه گذاری دارد، با طرح چند سوال در این زمینه گفت: باید پرسید آیا سالانه 20 هزار شغل در استان همدان ایجاد می‌شود؟ آیا سال 97 تعداد 17هزار 700 شغل در استان ایجاد شد؟ آیا نرخ بیکاری همدان 8.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 است؟ آیا 59 یا 110 هزار نفر در استان بیکار هستند؟ آیا نرخ بیکاری همدان در کشور اول است؟ در حالیکه این آمار رو به رشد است. آنچه گفته می‌شود با آنچه در عمل وجود دارد متفاوت است.
وی افزود: زمانیکه سرمایه‌گذاری خاصی برای اشتغال آفرینی ایجاد نشده است آمار کاهش بیکاران معنایی ندارد، یک اقتصاد سالم و پویا با آمار وفور تولیدات و صادرات سنجیده می‌شود، آیا نباید شاخص و چگونگی بدست آوردن آمارها را هم به مردم اعلام کنند. ما با نبود سرمایه و عدم رشد اقتصادی رو به رو هستیم، باید ایجاد اشتغال پایدار از طریق رونق بخشی تولید باشد.
الفت در ادامه با اشاره به اینکه طبق تعریف سازمان‌های بین‌المللی کسی که درهفته دو یا یک ساعت مشغول به کار باشد شاغل محسوب می‌شود، آماری که در ایران مصاحبه می‌شود بر اساس همان آمار جهانی است، زمانی‌که رشد اقتصادی ما در رکود و در عین حال رشد شغلی ما هم منفی اعلام شده پس شغلی ایجاد نشده است.

ایجاد اشتغال پایدار از طریق رونق بخشی تولید محقق می‌شود
وی با طرح این سوال که زمانیکه با رکود مواجه هستیم چگونه شغل ایجاد می‌شود؟ گفت: ایجاد شغل از طریق سرمایه‌گذاری به وجود می‌آید، از طرفی کارخانه‌ها و کارگاه‌های استان نیز یکی پس از دیگری با کاهش تولید رو‌به‌رو هستند یا تعطیل شده‌اند یا تعدیل نیرو کرده‌اند و از طرفی سهم بودجه عمرانی هم مدام کم می‌شود که این هم خود تشدید بیکاری است، از طرفی با تحریم رو به رو هستیم و 70 در صد از مواد اولیه کارخانه‌ها وارداتی است، دولت باید برای رفع این مشکلات برنامه داشته باشد.
الفت با اشاره به اینکه دولت در رابطه با اشتغال شعارهای متعددی دادند، اما عملا محقق نشد، افزود: بعد از خروج آمریکا از برجام ما به اروپا دل بستیم اما باز به در بسته خوردیم، چراکه اقتصاد آمریکا و اروپا در هم آمیخته شده است.
الفت با اشاره افزایش قیمت دلار و طبع آن افزایش قیمت کالاهای دیگر، گفت: در بخش مسکن همانند سایر بخشها با رکود کامل رو به رو بوده ایم، قیمت مسکن به طور متوسط 50 درصد افزایش یافته است، ساخت و سازی وجود ندارد و در این زمینه نیز اشتغالی ایجاد نشده است.
وی با اشاره به سخن رئیس جمهور مبنی بر اینکه معیار مردم در اندازه‌گیری تورم، جیب مردم است نه بانک مرکزی و نه آمار، افزود: دولت باید به نیروهای نخبه اعتماد کند، هم اکنون 3 میلیون دانش آموز داریم که از بین آنها حدودا 300 نفر نخبه هستند.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی و بومی کردن تکنولوژی را در دستور کار قرار دهیم، ابراز کرد: تنها راه خلاصی از وضعیت موجود و ایجاد اشتغال اعتماد به توانمندی داخلی است.

سایت موزه میدان امام(ره) توپی در دستان سازمان میراث فرهنگی و شهرداری
دبیر حزب موتلفه اسلامی استان همدان در ادامه با تاکید بر اینکه امروزه شورای شهر گاهی درگیر منافع خود بدون رعایت اصول بدیهی در مشارکت جستن برای توسعه شهر می‌شود، گفت: این مسائل موجب رکود و رخوت در شهر و کاهش انگیزه مدیران شهر می‌شود،
وی افزود: یکی از مسئولین کلیدی شورای شهر بدنبال برخورداری امتیازات برای اطرافیان خود است آیا با این شرایط انتظار توسعه زیادی برای شهر به جز چند کله قندی و بلوک های سیمانی در بسته شدن معابر که در تصویر ذهنی این افراد است خواهید دید؟
وی افزود: ساخت سایت موزه در میدان مرکزی استان که چهره گردشگری استان را زشت کرده مدتی توپی بود که در دستان سازمان میراث فرهنگی و شهرداری دست به دست می‌شد تا طرح آن در اواخر 97 تصویب شد و مسئولین قول دادند که سایت موزه درست شود اما این اتفاق نیافتاد و حالا هم منتظر بودجه هستند که بهتر است تعیین تکلیف شود.
وی با اشاره به اینکه درمجموعه شرکتهای سیاحتی علیصدر سهم شهرداری 60 درصد است، گفت: سهام علیصدر از فروش بلیط هواپیما، تپه عباس آباد و ... کجا می‌رود؟ پاداش‌های عید آنها چقدر است؟ هزینه‌های الیت چه میشود؟ شرکت «الیت» چگونه و با چه مکانیسمی از مشهد به همدان آمده است؟ در این رابطه هیچ شفافیتی صورت نگرفته است.
وی با تاکید بر ضرورت اتاق شیشه‌ای در شهرداری ابراز کرد: هزینه کردهای شهرداری باید شفاف سازی شود. شهرداری و شورای شهر با مجوزهای بی‌رویه ریه‌های شهر را از بین برده‌اند، راه تنفس شهر بسته شده و هر روز باغات بیشتری نابود و تبدیل به برج‌های آهنی می‌شود.
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه در شرایط بد اقتصادی مسئولین به جای تکمیل پروژه‌های ناقص و به‌جامانده مانند پل سردار همدانی، میدان تره‌بار، پارکینگ آقاجانی بیگ و... ، با توجه به افزایش تورم، پروژه پیاده‌راه ارم را کلنگ زنی می‌کنند، گفت: بلوار ارم تغییری نکرده است جز اینکه تغییرات موقتی، قسمت ماشین‌رو را تنگ کرده و ترافیک ایجاد شده است.

قدر رسانه با احقاق حقش ادا می‌شود
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان همدان در ادامه بیان کرد: هر یک از مسئولین برای شفاف‌سازی و مستند بودن این سخن، سندی را درخواست کنند ما برای آنها ارائه مدرک خواهیم کرد، اما در حال حاضر نمی‌توانیم شفاف سازی کرده و مدارک و اسامی مسئولان را بیاوریم.
الفت با اشاره به اینکه دکلهای مخابراتی برای مردم خطرناک است، گفت: اشعه‌های این دکل‌ها تا شعاع 30 متری هم مضر است اما برخی از خانه‌ها و حتی ادارات بخاطر پول جان مردم را به خطر می‌اندازند.
وی با تاکید بر صحبت استاندار همدان مبنی بر اینکه قدر اصحاب رسانه را بدانیم، گفت: ارشاد همدان عدالت را در مورد رسانه‌ها رعایت نمی‌کند، ارائه آگهی تبلیغاتی به روزنامه‌ها معیار درستی ندارد یکی دارای بیشترین رابطه فردی و بیشترین آگهی است و دیگری که لابی ندارد از آگهی خبری نیست، از طرفی پول بستانکاری مطبوعات به موقع پرداخت نمی‌شود، قدر رسانه با احقاق حقش ادا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مبلغان و مروجان اشرافی‌گری عاملان دزدی و اختلاس و چپاول از بیت‌المال و مفسدان اقتصادی طرفدار لیبرالیسم هستند، گفت: پول ملی با کاهش روبه‌رو شده است، اقتصاد کشور دچار نوسانات شدید است. ریسک سرمایه گذاری بالا رفته است و تعداد زیادی از کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی با رکود مواجه شده‌اند.
الفت در پایان خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی در عمل جدی گرفته نشد و نوسانات در بازار ارز و طلا تورم را هم برای مردم و هم برای مسئولین به دنبال داشت، متاسفانه برخلاف سایر کشورها که افراد با تلاش به ثروت می‌رسند در ایران افراد از طریق رانت و رابطه به سمت می‌رسند.
انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان شورای شهر شهرداری اقتصاد رونق تولید اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۰۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی مهدی‌پور با بیان اینکه نمایشگاه اکسپو ظرفیت بسیار خوبی برای معرفی توانمندی‌های صادراتی واحد‌های صنعتی است بیان کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران با حضور واحد‌های تولیدی و صنعتی با قابلیت‌های لازم برای امور صادراتی و رقابت در عرصه‌های بین المللی برگزار شده است تا توانمندی‌های تولیدی صنعتگران و تولیدگان کشور را در معرض دید فعالان اقتصادی داخلی و خارجی قرار دهد.

وی افزود: این نمایشگاه فرصت ایده‌آل و بسیار مناسبی برای واحد‌های تولیدی صادرات محور است تا تولیدکنندگان بتوانند محصولات با قابلیت رقابت خود را معرفی و در معرض رقابت و دید مشتریان قرار دهند.

مهدی‌پور در ادامه با اشاره به توانمندی‌ها و قابلیت‌های تولیدی استان در امر صادرات اظهار کرد: بسیاری از محصولات با کیفیتی که تولیدکنندگان خوزستانی در نمایشگاه عرضه کردند قابلیت‌های لازم برای حضور در بازار‌های مختلف بین‌المللی و رقابت را دارا هستند.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان اضافه کرد: تولیدکنندگان خوزستان می‌توانند در نمایشگاه‌های مختلف، دیگر تولیدکنندگان سراسر کشور را با مزیت‌ها و ظرفیت‌های کم نظیری که استان به لحاظ فضای صادراتی دارد آشنا کنند تا دیگر فعالان اقتصادی صادرات خود را از مجاری متعدد این استان انجام دهند.

وی با اشاره به زیر ساخت و موقعیت جغرافیایی خوزستان در امر صادرات ادامه داد: دسترسی مستقیم به آب‌های آزاد و بین المللی، برخورداری از چندین فرودگاه بین المللی، دسترسی به شبکه راه‌های اصلی و اتصال به راه آهن سراسری و وجود ۷۳ شهرک و ناحیه صنعتی از جمله ظرفیت‌های استان خوزستان برای حوزه صادرات است.

مهدی پور اظهار کرد: این موارد همه بیانگر آن است که استان خوزستان بهترین شرایط را برای فعالیت‌های صادراتی واحد‌های صنعتی دارد.

۱۵ واحد صنعتی از خوزستان در این نمایشگاه ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان را معرفی کردند.

دیگر خبرها

  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • تاثیر لاین نوری بر دکوراسیون داخلی 
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • اعلام وضعیت اضطراری در ۵ استان اکوادور+ فیلم
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • کورس مذاکرات هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • رنگ نقش مهمی در معماری ایفا می‌کند
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟