Web Analytics Made Easy - Statcounter

با عبور از این جاده پر از دست انداز که نتیجه غفلت برخی مسئولان است این سوال در ذهن مسافران این مسیر خطور می کند که آیا تا کنون گذر مسئولان استان و خود شهرستان به این جاده افتاده است؟ آیا می دانند بعد از عبور از این جاده هر راننده چه مقدار باید برای تعمیر جلوبندی ماشین خود خرج کند؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  کُردتودی، یکی از مهم ترین زیر ساخت ها که موجب ارتباط به یکدیگر می شود ، جاده ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه مشکلات عدیده ای که در حال حاضر در زیر ساخت های راه در بیجار وجود دارد هر روزه شاهد اتفاقات ناگوار رانندگی در مسیرهای مختلف این شهرستان هستیم.

جاده بیجار- همدان  از پر ترددترین محورهای مواصلاتی بیجار است که به جاده افسانه ای مشهور شده است و بعد از چندین سال معطلی برای افتتاح آن هم اکنون از نبود امکانات و وضعیت نامناسب آسفالت رنج می برد.

جاده شهر بابارشانی که یکی از مسیرهای مواصلاتی پر تردد در شهرستان بیجار است که در حد فاصل بیجار به همدان قرار دارد و متاسفانه از وضعیت بسیار نامناسبی برخوردار است.

نداشتن شانه خاکی در مسیر این جاده، وجود چاله های فراوان ، از بین رفتن آسفالت جاده بر اثر تردد بیش از حد ماشین های سنگین، وجود پیچ های خطرناک، انباشته شدن گل و لای در پی هر بارش، نبود علائم راهنمایی و رانندگی و نداشتن حفاظ از مهمترین مشکلات جاده های روستائی در بیجار است که روستائیان با آن دست و پنجه نرم می کنند.

هر چند اشتباهات و خطاهای رانندگی منشاء بخش اعظمی از تصادفات جاده ای است، اما باید توجه داشت که استاندارد سازی و بهینه کردن جاده ها نقش مهمی در جلوگیری از تلفات جاده ای دارد.

اگر آسفالت ندارید با خاک چاله ها را پر کنید

یکی از اهالی شهر بابارشانی در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: این مردم چقدر باید از مسوولین اداره راه گله کنند چرا برای یکبار هم شده یک مسوول نمی آید و به درد دل ما گوش دهد.

وی با اظهار گلایه از وضعیت نامناسب جاده همدان در حد فاصل شهر بابارشانی بیان داشت: اگر اداره راه آسفالت ندارد با چند فرغون خاک چاله چوله های جاده را پر کند زیرا رفت آمد برای مردم سخت شده است.

این شهروند اهل شهر بابارشانی ادامه داد: این جاده بی صاحب است و هیچ اداره ای مسوولیت آن را قبول نمی کند و بطور کلی این جاده رو رها کردند.

وی گفت:  مردم چه گناهی دارند در این وضعیت اسفناک گرانی قطعات ماشین باید تاوان سوء مدیریت آقایان اداره راه را بدهند.

از بروز اتفاق ناگوار در جاده بیجار همدان جلوگیری کنید

یکی دیگر از شهروندان بابارشانی در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: پل بزرگ کنامار که از طرف جاده همدان به بیجار دچار شکستگی و نشست خیلی خطرناکی شده است که اگر رسیدگی نشود مطمئنن خسارت مالی و جانی به بار می آورد.

 وی تصریح کرد : در همین راستا مکاتبه ای با رئیس اداره راه و شهرسازی بیجار انجام داده ایم که وی در جواب فرمودند مسوولیت این جاده با رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بیجار است .

این شهروند بابارشانی خاطر نشان کرد: در همین راستا با رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بیجار مکاتبه کردیم که وی فرمودند مسوولیت جاده با رئیس اداره راه و شهرسازی بیجار است ، حال سوال اینجاست که این دو مسوول اصلا خودشان از حوزه کاری خودشان مطلع هستند و تا کی مردم محروم بیجار قربان ندانم کاری این مسوولان و وضعیت اسفناک جاده بیجار به همدان باشند.

به گفته این شهروند : شب گذشته در مسیر بازگشت از همدان شاهد شکسته شدن درب یک تریلر بر اثر شدت برخورد با چاله موجود در جاده شدم و این موضوع را به بخشدار و پاسگاه بابارشانی اطلاع دادیم و از شما بعنوان رسانه که انتقال دهنده مشکلات مردم هستید انتظار داریم تا اتفاق ناگواری رخ نداده این مشکل ما را به گوش مسوولان برسانید.

با عبور از این جاده پر از دست انداز که نتیجه غفلت و ندانم کاری برخی مسئولان است این سوال در ذهن مسافران این مسیر خطور می کند ، آیا تا کنون گذر مسئولان استان و خود شهرستان به این جاده افتاده است؟آیا می دانند بعد از عبور از این جاده هر راننده چه مقدار باید برای تعمیر جلوبندی ماشین خود خرج نماید؟

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۹۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، همزمان با گرامیداشت هفته بسیج سازندگی(۱۲ تا ۲۱ اردیبهشت ماه)؛ آیین کلنگ زنی ۶۰ واحد مسکونی مددجویی و بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی با حضور رییس سازمان بسیج مستضعفان و مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در روستای دهدلی از توابع شهرستان اردل در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

سردار غلامرضا سلیمانی در این آیین با بیان اینکه برخی از عشایر توانسته‌اند اراده‌های آهنین خود را بر طبیعت سخت و سهمگین زاگرس چیره کنند، گفت: در طول تمام سال‌هایی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید

مسیرهای اصلی کشور از دل زاگرس عبور کرد و امروز جاده‌ها و راه‌های مهم ارتباطی در خدمت مردم است.
رییس سازمان بسیج مستضعفان افزود: با وجود تمام گام‌های عمرانی و توسعه‌ای برداشته شده برخی از مناطق فرعی در زاگرس وجود دارد که فاقد جاده اند و یا از داشتن جاده مناسب محروم هستند.

وی اظهار داشت: سپاه و بسیج با هم‌افزایی دستگاه‌های خدمتگزار، بسته‌ای از خدمات را با هدف رفع غبار محرومیت و خدمت رسانی به مردم این مناطق طراحی کرده که روستای دهدلی واقع در مرز استان چهارمحال و بختیاری و خوزستان از جمله مناطق هدف برای خدمت‌رسانی به مردم به خصوص جامعه عشایری است.

سلیمانی یادآور شد: با توجه به صعب العبور بودن راه دسترسی روستای دهدلی احداث راه مناسب از مهمترین راهبردهای بسیج سازندگی است.

رییس بسیج مستضعفین گفت: در سال‌های ۹۴ و ۹۵ جاده‌ دسترسی به صورت خیلی ابتدایی با همت سپاه قمر بنی هاشم (ع) و بسیج سازندگی چهارمحال و بختیاری برای مردم روستای دهدلی احداث شده که با توجه به نیاز مردم باید قابلیت‌های این جاده افزایش یابد.

وی همچنین نصب پنل‌های خورشیدی خانگی پنج کیلواتی برای یکصد تا یکصد و ۲۰ خانواده در روستای دهدلی را از دیگر برنامه‎های بسیج سازندگی عنوان کرد.
رئیس سازمان بسیج مستضفعین از ادامه خدمت رسانی به مردم منطقه با کمک گروه جهادگران عاشورایی خبرداد.

گفتنی است؛ سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضفعین کشور، سردار زهرایی مسئول بسیج سازندگی کشور، سردار اکبری فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام و جمعی ازمسئولین در سفر جهادی به منطقه صعب العبور دهدلی حضور داشتند و از نزدیک مشکلات مردم را شنیده و برای رفع آنها تصمیم گیری کردند.

اجرای طرح‌های آبخیز تا جالیز با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (علیه السلام) ، لایروبی ۲ رشته قنات در منطقه عشایری دهدلی، بهره برداری از طرح تأمین آب شرب سالم و پایدار با کمک قرارگاه امام حسن مجتبی (علیه السلام) ، همچنین آیین کلنگ‌زنی ۶۰ واحد مسکن مددجویان از برنامه های این سفر جهادی در منطقه صعب العبور عشایری بود.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901985

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • احداث پد بالگرد اورژانس در جاده‌های قم
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • پیگیری استقرار اداره ثبت اسناد و املاک در بشاگرد
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان