Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-03@10:47:33 GMT

مهمترین راه انتقال آنفلوآنزا و کرونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۳۶۸۶۲

صراط: دکتر منوچهر کرمی در تشریح وضعیت استان همدان در ایام شیوع کروناویروس اظهار کرد: تعداد موارد قطعی ابتلا به کرونا در استان همدان به ۴۷۱۲ نفر از بیماران بستری و در بخش سرپایی به ۶۹۶۴ نفر رسیده و ۶۳۳ نفر نیز متأسفانه فوت کرده اند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته شش همدانی جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند، افزود: شهرستان‌های همدان، فامنین و اسدآباد در وضعیت نارنجی، شهرستان بهار در وضعیت زرد و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت قرمز کروایی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کرمی با بیان اینکه روند ابتلا به بیماری کرونا در استان همدان افزایشی است و مردم باید بیشتر از قبل نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند، اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها بستری هستند و در ۲۴ ساعت گذشته نیز ۴۵ مورد جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند.

وی بیان کرد: علائم بیماری آنفلوآنزا تفاوت چندانی با بیماری کروناویروس ندارد و راه‌های پیشگیری از آن‌ها کاملاً مشابه است بنابراین افراد باید دست‌های خود را مرتب و به دفعات با آب و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانیه شسته و حتماً پس از سرفه و عطسه و قبل از تهیه و صرف غذا بشویند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا با بیان اینکه تغییر محسوسی در شدت بیماریزایی این ویروس ایجاد نشده، اما بیماران مبتلا به کرونا در پیک سوم بدحال‌تر هستند و بیشتر در بخش ICU بستری می‌شوند، گفت: استفاده از ماسک در تمامی تجمعات و اماکن عمومی الزامی است و در صورت خیس شدن ماسک به هر علتی باید از ماسک جدید استفاده شود.

وی با بیان اینکه استراحت در منزل، مصرف مایعات گرم، پرهیز از حضور در اجتماعات، تهویه مناسب هوا و مصرف منظم دارو‌ها بهترین راه درمان بیماری است، اعلام کرد: آغاز ناگهانی علائم بیماری تب بیش از ۳۸ درجه، گلودرد و سرفه جزء علائم اصلی آنفلوآنزا بوده و آنفلوآنزای فصلی یا معمولی و کووید ۱۹ جزء بیماری‌های مسری هستند و از فرد بیمار به سایر افراد منتقل می‌شوند.

کرمی با بیان اینکه انتشار بیماری آنفلوآنزا و کووید ۱۹ در مکان‌های سربسته و عمومی مثل مدارس، مراکز تجمعی و داخل اتوبوس که افراد باهم تماس نزدیکتری دارند، بیشتر است، یادآور شد: ذرات درشت تنفسی (قطرات تنفسی) که از طریق عطسه و سرفه به هوا پرتاب می‌شود مهمترین راه انتقال آنفلوآنزای فصلی و کرونا است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا آنفولانزا بهداشت سلامت صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد

ناصر میرواحدی دو ماه است که در بیمارستانی در فرانکفورت آلمان بستری است.

به گزارش ایسنا، سید ابوالحسن (ناصر) میرواحدی رئیس سابق فدراسیون کشتی و پهلوان سابق ایران حدود دو ماه است در بیمارستانی در فرانکفورت آلمان تحت مراقب های ویژه قرار دارد.

میرواحدی که در اوایل انقلاب و در دهه ۶۰ رئیس و دبیر فدراسیون کشتی بوده، نایب پهلوانی کشور و نایب قهرمانی کشتی آزاد کشور را در دوران ورزشی اش تجربه کرد.

خبرگزاری ایسنا برای این پیشکسوت ۷۴ ساله کشتی ایران و اصفهان آرزوی سلامتی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • حس خوب حمایت
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است